Feest volwassenen 

Feest volwassenen 

Heb je iets te vieren, of wil je gewoon met je vriendenclub, je collega’s of je familie iets leuks gaan doen? Je bent van harte welkom bij Atelier IedersKunst! Eerst gaan we met elkaar kijken wat de wensen zijn, daarna kijken we hoe we die in vervulling kunnen laten gaan.

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om met elkaar een kip te kleien. Tijdens het kleien wordt er vaak druk gekakeld, maar gegarandeerd dat er ook momenten zijn dat er lange stiltes vallen. Want ondanks al het gekakel van de kippenclub komt iedereen na noeste arbeid altijd wel met een geweldige kip als eindresultaat thuis.

Samen een kunstwerk maken

Met elkaar een kunstwerk maken kan ook. Zo komen er bijvoorbeeld hele families die samen iets moois maken voor iemand uit de familie. Dat zijn twee vliegen in een klap. Je hebt een paar fijne uren samen, met als blijvend eindresultaat een prachtig kunstwerk en een uniek cadeau!

Personeelsuitje 

Eens iets heel anders doen samen met je collega’s? Maak er een leuke dag van in Atelier IedersKunst! We kunnen van tevoren kijken wat passend en haalbaar is om een leuke dag, middag of avond te verzorgen. Ook een lunch of diner behoort tot de mogelijkheden.